Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Bofors - Malmö

HockeyPosted by BBO 2010-01-10 10:59:17
Hade egentligen tänkt skriva det här inlägget på SF, men får inte riktigt till det som jag vill ha det med deras bloggverktyg. Ska skriva in och ställa lite frågor får vi se om det går att lösa, annars får det nog bli krönikor på SF och ett fortsatt bloggande här.


Malmö igår: en bra match som domarna höll på att förstöra. Först ett felaktigt godkänt 2-1 mål för Malmö - jodå, kolla på filmen på Aftonbladetså syns det tydligt att Micke har pucken innan Nichlas Hardt med händernas hjälp forcerar både Micke och pucken över linjen. Stod riktigt bra till vid målet igår dessutom, så jag sa direkt till Stefan Bengtzén vid rinkside att beslutet var felaktigt då Micke tydligt hade lagt handsken på pucken utanför linjen. Sedan en felaktig utvisning på Wennerström när Malmö gjorde 4-2, då faktiskt Ström i Malmö höll i Wennerströms klubba en lång sekvens innan han föll. Men säger inte att motsvarande saker inte drabbade Malmö! Fredrik Eriksson fick t.ex. två minuter för en crosschecking när publiken skrek - och domaren stod i linje med mig och kan inte ha sett något alls...


Bra gjort av både Bofors och Malmö att i kaoset där till och med icingavblåsningar var ett lotteri samla ihop sig till en både välspelad och tuff hockeymatch.


Bilder? Senare idag kanske. Har några hyfsat bra. Bl.a. på Jörgen Jönsson och Anders Steen, flitigt antecknande på läktaren. Spelare på g till FBK? Dock inte Peppe Lundh - Bofors släpper inte honom vid transferfönstret, utan han kommer att spela i Bofors säsongen ut.


Missade för övrigt årets bild; bytte objektiv från normalzoom till telezoom inför straffarna. Missade därför när Cribbe satt sin straff - gjorde en high five mot plexit och mig där jag stod och sedan hoppade upp på sargkanten framför mig - för nära för att jag skulle kunna knäppa ett kort... Nåja, flera chanser kommer!


Ha det bra!

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.