Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

En pinne med mersmak

HockeyPosted by BBO 2009-12-27 20:49:13
En bra Boforsmatch mot Leksand, tycker jag. Givetvis skulle man dock avgjort i tredje perioden när man under en lång sekvens fick spela 5 mot 3. Men bra boxplay och en storspelande Joakim Eriksson räddade Leksand. Och lite tama avslut.


Totalt sett kanske rättvist, kanske skulle bonuspinnen gått till Bofors. Tyckte man hade lite otur i straffläggningen faktiskt. Cribbe som sensationell förste straffläggare var millimeter från att få in pucken sedan han dragit bort Leksandskeepern. Hassel som andra sköt rakt i masken på Eriksson och som avslutning satte Johan Nilsson den direkt i plocken.


Men domarinsatsen var årets kalkon! Missade offsider som inte var små direkt, missade armbågstacklingar och i stället billiga kompensationsutvisningar... Nej det var ingen höjdare! Men jag måste ställa frågan: Skulle något annat lag än Leksand få gnälla som man gör? Prestberg, Nordström, Hägglund, Ollas... alla glappar konstant med käften till domaren, för att inte tala om Strömberg i båset. Jag hörde vad han skrek idag, och hade domaren haft någon pondus hade Strumpan haft en vacker slant i böter och fått avsluta matchen i omklädningsrummet.


Nåja, 1 p är godkänt trots allt - nu ser vi fram emot Almtuna. Få se om det kommer flera Leksandsbilder är de på SF - har just bytt dator så jag har inte fått ordning på allt än.


Vi hörs!

  • Comments(1)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by kent 2009-12-29 12:26:55

jag tror östlund gör comeback vad tror du?