Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Så ska det tolkas...

HockeyPosted by BBO 2009-12-07 22:52:23
Fick lite senare ett samtal med Stefan Bengtzén och hörde honom också avvisa en agent per telefon när denne ville hyra ut en spelare .

Men så här ser man på det: Tillkommer inga ytterligare skador så räknar men med att köra återstående matcher före jul med 12 forwards, dvs att man tillfälligt? tar hem Dennis Sättermann från Kumla. Efter jul räknar men med att Högga med säkerhet är i spel igen, även om läkningen av hans bristning står fullständigt stilla för närvarande. Men lite tur är också Näslund nära en comeback i det läget.


Sedan uttryckte sig Stefan så att Bofors vill jobba lite långsiktigt, och inte bara låna in för enstaka matcher, vilket är klokt. Vi diskuterade också kort möjligheterna för KHC-killarna som nämnts här i andra sammanhang. De finns med i klubbens tankar men man tycker de utvecklingsmässigt mår bäst av att få fokusera på spel med KHC och J20 för närvarande, enligt Stefan. För enstaka matcher tycker BIK därför just nu att det är bäst att plocka in från J18. Klar och tydlig filosofi och en rak bedömning av läget.


Nu kan detta naturligtvis ändras snabbt. Ett par längre skador till orkar man inte med just nu, utan då måste det till lösningar, i alla fall till efter juluppehållet. Och tolkar jag då informationen rätt så finns det rätt många spelare på marknaden - lediga spelare, spelare i andra klubbar - som skulle kunna vara en lösning även inför kommande säsong eller ett kommande playoff som minimum. Ett par namn nämnde vi, men som Stefan sa "jo, vi följer dem, men inte jätteheta för oss i nuläget, finns andra som är hetare". Så inget hett tips från mig i dagsläget, och med säkerhet (ganska säkert i alla fall) inga nya spelare på väg in i truppen just nu. Men kanske fram emot transferfönstret i januari?

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.