Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Kära örebroare

HockeyPosted by BBO 2009-12-11 23:51:06
Ett rykte har nått mig att ni är bekymrade över att vi kan ha tagit illa vid oss över att vi förlorade mot er i förlängningen senast. Låt mig dementera detta! Vi är starka, fulla av självförtroende, och fullkomligt rediga.

Däremot är det ju så att läser man på ÖHK:s sida och i diverse forum - inlusiv Bofors eget - så är där fullt av Örebroare som kommenterar BOFORS!!

För min del kan jag inte se detta på något annat sätt än att ni råkat drabbas av en kollektiv jätteorgasm efter att ha lyckat ta poäng mot storebror senast. Det här har uppenbart lagt sig som kladdig våt hinna i hjärnan på alla ÖHK:are, och omöjliggjort alla tankar utom de som handlar om Bofors.

Men det kanske är välgörande? För första gången ser ni den rätta vägen, ni observerar ett lag med kultur, med aktiva supportrar som stöttar i mot- och medgång - NI HAR SETT LJUSET!!


Och vi kräver inga riter för att ni ska invigas! Sätt på er blåvita halsdukar, kom och sjung med oss och känn stämningen i en riktig ishall. Vi kräver inte att ni ska hata Örebro direkt från början - det kommer av sig själv så småningom. Men kom ut ur garderoben, för det är så uppenbart att någonstans därinne finns en kanske nytänd, räddhågsen, fladdrande låga som säger: JAG ÄLSKAR BOFORS. Bejaka den, och känn ert rätta jag!

Och jag vet att ni läser detta, för ni kan inte motstå... ni dras till Bofors...motvilligt...men lockelsen är för stor...

Men för Tingsryd, för Mariestad m.fl. föreningar som hånats av örebroare(n) med den stora truten: Vi ska försöka göra det för er skull också på söndag!!

  • Comments(0)//hockey.annatviktigt.se/#post223