Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Hur ska det tolkas?

HockeyPosted by BBO 2009-12-07 13:01:18

Följde chatten på nwt.se meda Thermell och Hallam under förmiddagen. Eller läste i alla fall i efterhand och la väl en fråga också...

Men jag funderade lite på när Sam fick en fråga om skadeläget och svarade så här:
Det vi vet är att Mikael Eriksson är borta resten av säsongen. Kristofer Näslund kommer att saknas i cirka fyra veckor. Stannar det där i Näslunds fall är vi inte i något akut behov av att ta in någon spelare.

Hmmm... på Bofors hemsida står det så här:
Tyvärr så har vi ett skadeläge som just nu är tufft. Vi jobbar givetvis med att lösa situationen på bästa sätt utifrån de ev. möjligheter som finns.

Så då funderar jag på vad de olika orden betyder. Det finns givetvis bra juniorer att ta in från J18 för att fylla upp, det finns spelare i HC, men kan ta hem Sättermann tillfälligt. Men Stefans ord låter lite mera än så?

Nu förordar jag egentligen inget nyförvärv - man har en stabil trupp som funkar bra tillsammans. Skulle jag önska mig något så finns det två alternativ: Endera att man lyfter upp en junior som har Boforshjärta och går in och krigar 110%. Alternativt en rutinerad kille - inte att låna in en junior från ett annat lag; det känns fel och skickar dåliga signaler. Så lite vill jag återkomma till Daniel Hermansson som kanske åtminstone kan tänka sig att spela här fram till transferfönstret stänger i januari? Problemet där är ju att Brynäs vill ha full kostnadstäckning för Hermanssons lön, som jag inte har en aning om hur hög den är. Men Brynäs är inget jätterikt lag och Hermansson inte direkt av landslagsklass så någon superlön är det säkert inte. Men det finns vad jag förstått gott om hyfsat bra spelare på fria marknaden som kan tänkas ta ett korttids- eller try-out kontrakt.

Får se vad som händer, men tror ändå att något är på g? Kanske? I kväll skriver jag inför morgondagens derby mot Örebro på SF; Read it!!

Vet inte om jag kommer att se något av de två tätt på varann följande derbyna - i morron är omöjligt och söndagen oviss, men jag ska göra mitt bästa.

  • Comments(0)//hockey.annatviktigt.se/#post217