Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Dyrköpt seger

HockeyPosted by BBO 2009-12-05 10:11:46
Jaha.. som vanligt när jag inte är i hallen så gör Bofors en toppmatch och bjuder på en hel del mål. Kanske ska hålla mig borta?


Men en dyrköpt seger om det är så att Näsa - som de första prognoserna tyder på - kommer att vara borta 10-12 matcher. Förhoppningsvis går det fortare och att han inte missar så mycket efter juluppehållet som ommer riktigt lägligt för Bofors. Men det finns ju några matcher före det - 2x Örebro och Borås borta, viktiga matcher för supportrarna och för att behålla tabelläget.


Även Johan Nilssons skada är ett avbräck - det är ju en spelare som jag gillat sedan han kom. Men förhoppningsvis är det inte så allvarligt. Högga kommer tillbaka till Lucia, Daggen ska opereras och blir borta resten av säsongen. Illa!


Jag skulle vilja se Daniel Hermansson i Bofors för att fylla ut efter skadorna! Han skulle tillföra otroligt mycket, och sannolikt få mycket tillbaka. Men det är inte ens ett rykte, så det är bara et önskemål. Men han skulle fylla luckan efter Näsa på ett bra sätt både på isen och i omklädningsrummet om det jag hört om honom stämmer. Tyvärr så hamnar han sannolikt i Almtuna, men det vore ett bra komplement just nu. Så önska kan man...


Men mera sannolikt att man kallar hem Sättermann eller plockar upp Adam Björklund på mera permanent basis. Tyvärr tror jag att FBK kommer att plocka hem Thorell framöver när JVM närmar sig, och det minska också utrymmet för att låna in nya juniorer av hög klass.

Annars finns ju Mikko Niinikoski ledig - ryktet säger ettan med Arboga så han är ju ett rutinerat om än inte bra, alternativ. Men jag hoppas att man fyller på truppen om det visar sig att Näsas skada är så allvarlig som man befarar.

  • Comments(6)//hockey.annatviktigt.se/#post216