Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Katastrofdålig insats

HockeyPosted by BBO 2009-12-03 14:22:59
Ligger hemma och är sjuk. Vete fasen om det är influensa men något är det. Illamående, ont i ögonen som rinner och svider hela tiden, ont i huvudet och ryggen... men ingen speciellt hög feber.

Nå det innebar att jag inte såg speciellt mycket av matchen igår. Och tur var kanske det. Men en del såg jag:

*** Bofors med rätt inställning hade kunnat vinna den här matchen!

Med de chanser man skapade första halvan hade man satt en eller två puckar OM man visat lite jävlar anamma och tuffhet i avslutslägena.

*** Bofors boxplay är mera än uselt, i vart fall var det det igår. Ingen tillfällighet att vi är sämst i serien. Vi är bra så länge vi kan spela ett offensivt boxplay och styra bort motståndarna från egen zon, men riktigt dåliga när motståndarna ställer upp och börjar spela runt pucken. Speciellt dåligt igår när spelarna var lite loja också.

Men hela matchen var ett typexempel på vad som sker när man inte är psykiskt med. Tror att man nånstans inombords ansåg att en bortamatch mot Leksand just nu är mindre viktig än de kommande fyra matcherna, dvs dubbelmöten med Borås och Örebro. Och man har definitivt rätt: 3 poäng är i ch för sig alltid tre poäng, men det är viktigt att vinna rätt matcher också, och nu skulle det sitta bra med 12 raka poäng.


Boråsmatchen missar jag definitivt - hinner jag friskna till har jag annat för mig, är jag sjuk - ja då är det så.


Dubbelmötena mot Örebro ska jag försöka se båda, men det är lite osäkert då dottern är en hel del involverad i Luciakröning mm så det är mycket med repetitioner, kläder som ska fixas...


Jag har en hel del tankar inför de kommande matcherna mot Örebro men avvaktar lite med det. Borås tror jag att man klarar av på hemmaplan om man bara går in och tar jobbet. Men det ska man inte vara säker på just nu - spelarna verkar trötta och oinspirerade. Inte i spelet som helhet, men när det kommer till chanserna som ska sättas.


Men jag återkommer!

  • Comments(2)//hockey.annatviktigt.se/#post215