Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Nöjd nu Jacobs?

HockeyPosted by BBO 2009-11-29 23:07:21
Du fick ju rätt... det kom färre åskådare på matchen ikväll jämfört med förra matchen. Trots vinsten mot Oskarshamn. Så du måste ju vara nöjd? Något annat mål kan du ju inte haft med din artikel - att håna och klanka ner på på BIK:s supportrar och publik?


Fegt av dig att inte svara på mitt mail för övrigt... men jag hoppas du läser här i stället!


Nå, över till kvällens match. En match där Bofors precis som vanligt tog kommandot och ägde matchen i två perioder, men hade fasligt svårt att få in pucken. Man sköt betydligt mindre än vanligt, och de skott som kom var vassa - men inte tillräckligt mer än vid två tillfällen när först Linus Persson hittade rätt i mitten av andra perioden och sedan Kristofer Näslund knappt fyra minuter in i tredje. Efter det försökte man spela på resultatet, men tyvärr ledde det till att man släppte till onödigt många lägen för Almtuna, och det var tur att Andro Michel var skärpt, annars kunde det ha straffat sig. Å andra sidan hade Bofors inte mindre än fyra bra lägen att göra 3-0 i slutet när Almtuna plockat målvakten, men närmast blev ett stolpskott av Tobias Thermell.


Publiksiffran då? Dålig, som sagt. Men av erfarenhet vet jag att advent är en dålig tid för hockey, inte bara i Karlskoga. Och skyltsöndag är extra uselt. Så jag är inte så förvånad, utan hoppas att flera hittar dit på fredag mot Borås. 2000 gissar jag, även om många säkert sparar ihop energi till bortafighten mot Örebro 8 dec . sedan vänder det och vi har Örebro hemma igen på Luciadagen...


Nå, några bilder extra ska jag bjuda på också.
Eftersom jag klagat förut kanske jag förresten ska säga att jag tyckte Peppe Lundh var bättre i kväll än på länge... släppte pucken rätt, tog avslut.... mycket bra. Bra i den kedjan också Pecka Wennerström, medan Blomqvist fallit in i någon anonym tillvaro. Jobbar hårt men får inte mycket uträttat just nu. Och kan någon förklara vad som hänt med Tobias Lindström? Jobbar hårt men får ut absolut noll för tillfället. Hoppas det släpper för den talangfulle och i grunden målfarlige centern snart.


  • Comments(0)//hockey.annatviktigt.se/#post214