Bobcatsbloggen

Bobcatsbloggen

Fortsatt sjukstuga

HockeyPosted by BBO 2009-11-24 10:46:17

Det blir en tuff vecka för Bofors med fortsatt många sjuka spelare. Nu blir det riktigt påfrestande att spela tre matcher på kort tid och tunt om folk. Få se om man kan låna in spelare från olika håll eller använda sig av egna juniorer för att fylla upp.

Tyvärr är det ju så att de lag som lyckades vaccinera sina spelare tidigt och i rätt läge har haft en stor fördel av detta under en tid nu. För sannolikt är det svininfluensa som härjat runt i Bofors trots allt. Många av symptomen stämmer. Och jag har haft personer i min närhet som drabbats av sannolik svininfluensa, men fått relativt sett lindriga symptom.

Vi får se vilka spelare som finns på isen i morron mot Björklöven - en match som det känns som Bofors bara måste vinna, liksom söndagens hemmamatch mot Almtuna. Om det blir däng nere i Oskarshamn kan jag ta, även om en bonuspinne där inte skulle sitta fel.

Hittills har Bofors under den här fjärdedelen av serien tagit exakt så många poäng som jag förväntat mig att de skulle göra, även omd et skett genom en oväntad bortaseger mot Mora och ett olyckligt poängtapp hemma mot AIK. Men som sagt - helst vill jag se sju poäng av nio under veckan, men sett till sjukdomsläget så får man kanske vara nöjd med mindre.

  • Comments(1)//hockey.annatviktigt.se/#post212